Open Poort Boskoop – Christelijke Gereformeerde Kerk Boskoop

Herfstmarkt zaterdag 5 oktober

Herfstmarkt zaterdag 5 oktober

De Activiteitencommissie organiseert op zaterdag 5 oktober van 10.00-17.00 uur de Herfstmarkt. Dit is de afgelopen twee jaren een succesvolle actie geweest met een mooie opbrengst voor het bouwfonds. En daar hopen we dit jaar ook weer op.

Er zijn allerlei herfst-gerelateerde producten en decoraties te koop, Ko heeft weer een flinke voorraad pompoenen in allerlei soorten en maten gekweekt, imker Maap Groenendijk is aanwezig en voor de kinderen is de speelgoedkraam er weer. In de keuken kunt u terecht voor koffie en thee met of zonder taart en voor de lunch zijn heerlijke herfstsoepen en broodjes te koop.

Er is een verloting met mooie prijzen

Dit jaar hebben we ons ook aangemeld bij Stichting Boskoop Creatief om onderdeel uit te maken van de kunstroute “De Schone van Boskoop”. Dit is een route door Boskoop waarbij in diverse ateliers kunst is te bezichtigen van diverse (hobby)artiesten. In ons kerkgebouw zal Margriet Ramp haar schilderijen exposeren. Door deelname aan deze kunstroute hopen we meer publiek “van buiten” naar onze herfstmarkt te krijgen.

We roepen u allemaal op om te komen en om iemand mee te brengen om zo gezamenlijk de herfstmarkt tot een succes te maken.

Categorie Nieuws geplaatst op 11 september, 2019.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.